Ексклюзиви
вівторок, 06 березня 2018 14:42

Стало відомо, що задумали російські найманці на Донбасі

Стало відомо, що задумали російські найманці на Донбасі
На окупованому Донбасі російські інструктори почали активно тренувати диверсантів. Фото: УНІАН

Російські інструктори почали тренувати диверсантів для війни з українськими військовими. Також активно завозять на окупований Донбас техніку.

Про це повідомляють в Головному управлінні розвідки МО України.

"У рамках заходів оперативної та бойової підготовки Південного військового округу ЗС РФ (Ростов-на-Дону), у "частинах і з'єднаннях" російських окупаційних військ на тимчасово окупованих територіях сходу України, з 5 березня розпочали проведення низки командно-штабних тренувань, тактико-спеціальних навчань та інших заходів, у тому числі комплексних тактико-вогневих занять та навчань з підготовки диверсійно-розвідувальних груп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали базу підготовки російських бойовиків для Донбасу і Сирії

Крім того, з території Росії на окуповану територію Донбасу перемістили 13 цистерн з паливно-мастильними матеріалами загальним обсягом 780 тонн. Також привезли 8 платформ з озброєнням та військовою технікою", - повідомили в управлінні.

До українського кордону з боку Новоросійська Краснодарського краю РФ підійшла колона військової техніки з символікою ООН. Її сфотографували місцеві жителі.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, що задумали російські найманці на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути