субота, 23 грудня 2017 06:50

Штаб АТО: На Донбасі розпочалося "новорічне перемир'я"

Штаб АТО: На Донбасі розпочалося "новорічне перемир'я"
На Донбасі чергове "перемир'я". Фото: ТСН

На Донбасі почав діяти режим припинення вогню на час новорічних і різдвяних свят, про який домовилися напередодні в рамках тристоронньої контактної групи в Мінську (Білорусь).

"Збройні Сили України готові до встановлення і дотримання режиму припинення вогню з 23 грудня 2017", - йдеться в повідомленні прес-служби штабу АТО в Facebook.

Відзначається, що підрозділи ЗСУ в районі проведення АТО на території Донецької та Луганської областей "готові до забезпечення виконання всіх заходів по впровадженню і підтримці режиму припинення вогню по всій лінії розмежування сторін на сході України".

"У той же час, виключно у разі загрози життю і здоров'ю місцевого населення, особового складу підрозділів ЗСУ в зоні АТО, проведення провокаційних дій незаконними збройними формуваннями ОРЛО і ОРДО зі спробами зміни певної лінії розмежування, ВСУ в будь-який момент готові застосувати зброю у відповідь" , - попереджає українська сторона Спільного центру з координації та контролю припинення вогню в Донбасі (СЦКК).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережу виклали фото відкриття новорічної ялинки в ЛДНР

20 грудня було прийнято рішення про встановлення "всеосяжного, стійкого і безстрокового режиму припинення вогню з 00.00 23 грудня 2017 в зв'язку з різдвяними та новорічними святами".

Зараз ви читаєте новину «Штаб АТО: На Донбасі розпочалося "новорічне перемир'я"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути