Ексклюзиви
вівторок, 16 січня 2018 07:31

Штаб АТО: Бойовики обстрілювали з гранатометів і кулеметів

Штаб АТО: Бойовики обстрілювали з гранатометів і кулеметів
15 січня жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений. Фото: news.rambler.ru

У понеділок, 15 січня, в результаті обстрілів з боку російсько-терористичних військ в зоні АТО на Донбасі жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив прес-центр штабу АТО.

Стверджують: "Ситуація в районі проведення АТО перебуває під контролем Збройних Сил України. Упродовж минулої доби напруга уздовж лінії зіткнення дещо послабшала, проте російсько-окупаційні угруповання не змогли в повній мірі забезпечити режим перемир'я".

Зазначається, що на луганському напрямку бойовики вели вогонь з гранатометів і великокаліберних кулеметів по захисникам Зайцева.

"На донецькому напрямку противник застосував 82-мм міномети, кулемети і стрілецьку зброю в районі Широкино. Поблизу Кам'янки українські позиції були обстріляні бойовиками з гранатометів різних видів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. На інших ділянках нашої оборони порушень режиму тиші не зафіксовано", - підкреслили військові.

Впродовж 15 січня терористи здійснили 3 обстріли опорних пунктів ВСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В автомобілі знайшли символіку бойовиків та списки терористів

Військовослужбовці підрозділу протиповітряної оборони збили у зоні АТО безпілотник російського виробництва.
"У районі проведення АТО підрозділом ППО був збитий БПЛА російського виробництва типу" Орлан-10 ". З початку перемир'я (23 грудня) це вже третій збитий БПЛА цього типу", - йдеться в повідомленні прес-центр штабу АТО в Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Штаб АТО: Бойовики обстрілювали з гранатометів і кулеметів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути