середа, 21 лютого 2018 18:29

Соратник терориста Мозгового розповів, як Плотницький очолив ЛНР

Соратник терориста Мозгового розповів, як  Плотницький очолив ЛНР

Терориста Валерія Болотова, який очолював терористичну ЛНР, кремлівська адміністрація змусила призначити своїм послідовником Ігоря Плотницького.

Про це розповів Владлен Заруба, перший заступник покійного організатора ЛНР Олексія Мозгового, повідомляє "Реальная Газета".

"Валерію Болотову під тиском було запропоновано призначити наступника - Ігоря Плотницького. Болотов погодився, вважаючи це тимчасовим заходом. Після цього пішли вибори глави республіки, де жителям були запропоновані "соціальні картки" за участь у голосуванні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Плотницького арештували "за здачу Донбасу" - ЗМІ

Так Плотницкий став главою ЛНР, а Болотов був змушений виїхати. Ми бачили тільки п'ятничні конференції, де він (Плотницький. - Gazeta.ua) кулачками по столу стукав", - сказав Заруба.

Він також повідомив, що колишній голова самопроголошеної ЛНР після втечі в Росію знаходиться в слідчому ізоляторі Санкт-Петербургу "Хрести" і дає свідчення.

Зараз ви читаєте новину «Соратник терориста Мозгового розповів, як Плотницький очолив ЛНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути