Ексклюзиви
пʼятниця, 30 березня 2018 02:33

Повідомили про нову загрозу в Луганській області

Повідомили про нову загрозу в Луганській області
У Луганській області загроза підтоплення мостів. Фото: Вікіпедія

У Старобільському районі Луганської області існує загроза підтоплення мостів.

Про це повідомив заступник голови Старобільської райдержадміністрації Олександр Калінін, пишуть Старобільські новини в соцмережі Facebook.

В ніч з 28 на 29 березня рівень води в річці Айдар піднявся на 25 см. Якщо вода підніметься ще на 7 см, Тітаровскій міст затопить, а якщо на 15 см - річка вийде з берегів.

За словами головного спеціаліста Сторобельского районного відділу служби з надзвичайних ситуацій в Луганській області Олександра Віліцкого, в першу чергу може затопити Холостяновскій міст.

"Підтоплення будуть відбуватися вниз за течією. В першу чергу затопить Холостяновскій міст, за ним підуть Прокозянскій, Бутковський і Новоселівський мости. Я думаю, рівень води буде підніматися не високо, все служби попереджені, проблем не повинно бути", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська Венеція - як переживає паводок унікальне місто на воді

Віліцкій додав, що в Старобільську на випадок затоплення підготовлені пункти прийому, куди при необхідності евакуюють людей. Всього в перерахованих ним селах проживає близько 4000 осіб.

Найбільш складна ситуація в зв'язку з паводком може виникнути в селах Підгорівка, Чмирівка, Проказине, Бутківка і в північно-східній частині Старобільська.

Наприкінці 2017 року у Закарпатській області підтопленими залишались 116 домогосподарств, 48 підвальних приміщень, 467 гектарів сільгоспугідь.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили про нову загрозу в Луганській області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути