понеділок, 27 листопада 2017 15:59

ЗМІ знайшли другу доньку Корнета: живе у Росії, катається на конях
4

Ігор Корнет з молодшою донькою, тещею і тестем.
Фото: Цензор.нет
Мати Ігоря Корнета і теща
Старша донька Марина Корнет
Молодша донька має власних коней

Українським ЗМІ вдалося дізнатися подробиці про молодшу дочку ватажка терористів ЛНР Ігоря Корнета.

Раніше повідомлялось, що старша дочка вчиться на бюджеті на прокурора в Харківській юридичній академії імені Ярослава Мудрого, а молодша дочка живе в Росії, вчиться в елітній школі і має двох коней. Про це інформує "Цензор.нет".

Також журналістам вдалося з'ясувати, що на Харківщині живуть баба і дід Марини Корнет. "Катерина і Сергій Грамотєєви - батьки дружини сепаратиста Корнета живуть під Харковом, у селищі Башкирівка, на території якого розташована військова частина", - йдеться у повідомленні.

Родичі ватажка бойовиків спілкуватися з журналістами не захотіли. Сказали, що зятя не бачили кілька років, з ним не спілкуються, а в Луганську останній раз були у 2013 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, що відбувається в окупованому Луганську після "перевороту"

"Де зараз живе дружина Корнета Наталія Грамотєва, точно не відомо, але на сторінці її матері, Катерини, зазначено, що теща ватажка луганських терористів живе в Чугуєві", - йдеться у повідомленні.

Крім того, молодша дочка Корнета Ксенія вчиться у елітній школі №175 російського міста Самара і дуже любить кататися на конях. За повідомленнями, вона має двох власних коней.

Раніше повідомлялось, що після оприлюдення біографії, донька "міністра внутрішніх справ ЛНР" Ігоря Корнета Марина не прийшла на навчання до Харківської юридичної академії ім. Ярослава Мудрого.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ знайшли другу доньку Корнета: живе у Росії, катається на конях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути