середа, 21 березня 2018 17:45

Смертоносна екскурсія: бойовики на Донбасі прикривалися дітьми

Смертоносна екскурсія: бойовики на Донбасі прикривалися дітьми
На Донбасі бойовики використали дітей, як "живий щит". Фото: Униан

Російські найманці на Приазов'ї привезли групу школярів просто в окопи, розвантажуючи за їхніми спинами боєприпаси. Так бойовики влаштували дітям "ексурсію"

"Нещодавно ми бачили, що противник привіз дітей, діти гуляли по селу, а тим часом противник спокійно підвозив боєприпаси на свої точки. Це говорить про відсутність людяності і будь-яких правил ведення війни", - каже командир бригади ЗСУ Дмитро Делятицький ТСН.

Крім того, повідомляють, що ті, хто приводять дітей на позиції, ті ж і добивають школу в Широкине з великої артилерії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі зафіксували новітнє російське озброєння - відео

"Тонни битої цегли, що не розірвалися, і дитячі малюнки на стінах в дірках від куль - це те, що приніс "русскій мір" в Широкине, і те, що так довго доведеться лікувати і відновлювати на цій залитій кров'ю землі", - йдеться у повідомленні.

У мережі опублікували фото, які відображають сьогодення села Широкине Волноваського району Донецької області. Це одне із найобстріляніших місць за час АТО. На знімках зруйновані будинки, дороги, заміновані пляжі. На вулицях немає людей.

Зараз ви читаєте новину «Смертоносна екскурсія: бойовики на Донбасі прикривалися дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути