Ексклюзиви
пʼятниця, 05 травня 2017 07:04

Ситуація в АТО: з початку доби ворог 58 разів відкривав вогонь

Ситуація в АТО: з початку доби ворог 58 разів відкривав вогонь
Ситуація в АТО: з початку доби ворог 58 разів відкривав вогонь Фото - 24tv.ua

Минулої доби, ворог 58 разів відкривав вогонь по опорних пунктах українських захисників.

При цьому 10 військовослужбовців Збройних Сил України отримали поранення.

Про це повідомляє ранкове зведення штабу АТО.

На Донецькому напрямку вогнем мінометів калібру 120-мм і 82-мм, озброєння БМП, зенітних установок ЗУ-23-2 і кулеметів великого калібру противник накривав українські позиції поблизу Луганського. По опорним пунктам сил АТО бандформування стріляли неподалік Зайцево і Верхньоторецької.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пам'ятаємо: імена усіх бійців АТО, які загинули у квітні

З мінометів калібру 82-мм гранатометів і кулеметів великих калібрів противник бив по позиціях поруч з Авдіївка та шахтою "Бутівка". Озброєння БМП і стрілецьку зброю застосовували по захисникам Майорського, а гранатомети різних систем - Новгородського. З гранатометів, кулеметів великих калібрів і стрілецької зброї противник бив по позиціях неподалік Кам'янки.

На Приморському напрямку, з мінометів калібру 120-мм і 82-мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем і кулеметів великих калібрів противник бив по позиціях під Павлополем. 82-мм міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю бойовики застосовували по позиціях біля Гнутово і Красногорівки. З мінометів калібру 82-мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї вівся вогонь по українських опорних пунктів поблизу Мар'їнки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна втратила воїна на Світлодарській дузі

Зі стрілецької зброї, кулеметів великих калібрів і протитанкових гранатометів били по опорним пунктам морських піхотинців ВСУ в районі Водяного. Зі стрілецької зброї обстрілювали захисників Новоселівки Другий, Богданівки і Широкіно.

На Луганському напрямку з артилерії калібру 152 мм, 82-міліметрових мінометів, озброєння БМП, гранатометів та великокаліберних кулеметів противник гатив по позиціях ЗСУ поблизу Кримського. Артилерійські системи калібру 122 мм та міномети калібру 120 мм ворог застосовував по захисниках Попасної, а 82-міліметрові міномети, гранатомети різних систем та кулемети великих калібрів – по оборонцях Новозванівки. З гранатометів та стрілецької зброї ворог обстрілював позиції українських військ неподалік Лобачевого та Валуйського.

Раніше, стало відомо, що представники ОРЛО не віддають тіл загиблих військовослужбовців ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «Ситуація в АТО: з початку доби ворог 58 разів відкривав вогонь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути