Ексклюзиви
неділя, 26 лютого 2023 07:17

Спецтема: Війна Росії проти України

Сили оборони відбили десятки атак та знищили важливі цілі РФ: подробиці від Генштабу

Сили оборони відбили десятки атак та знищили важливі цілі РФ: подробиці від Генштабу
Генштаб ЗСУ повідомив останні новини з передової. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На ранок 26 лютого окупанти зосереджують основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках на сході.

Минулої доби, 25 лютого, українські захисники відбили 71 атаку противника на зазначених напрямках. Про це повідомив Генштаб Збройних сил України у ранковому зведенні.

"На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках ознак формування наступальних угруповань окупантів не виявлено", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укріплюються та тікають ‒ як окупанти бояться ЗСУ

Авіація Сил оборони 25 лютого завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. Також наші захисники збили три ворожі безпілотні літальні апарати: "Орлан-10", Supercam S350 та "Ланцет-3".

Результативно відпрацювали по ворогу і підрозділи ракетних військ та артилерії.

"Уразили пункт управління, два райони зосередження живої сили противника, радіолокаційну станцію, станцію радіоелектронної боротьби, а також ще дві важливих ворожих цілі", – додали в Генштабі.

Загальні бойові втрати Росії на ранок 25 лютого становили понад 147 470 осіб. За добу лави "200-х" поповнили ще понад 650 окупантів, повідомив Генеральний штаб.

Також ворог знову не дорахувався техніки.

Зараз ви читаєте новину «Сили оборони відбили десятки атак та знищили важливі цілі РФ: подробиці від Генштабу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути