Ексклюзиви
середа, 17 січня 2018 11:25

СБУ затримала дезертира, який хотів втекти до російської армії
3

Дезертир мав два пістолети і тисячі набоїв
Фото: ssu.gov.ua
СБУ затримало дезертира
Патроны

Служба безпеки України затримала українського військовослужбовця, який дезертирував з лав українських збройних сил для проходження служби в російській армії.

Дезертир переховувався в одній із квартир в Запоріжжі. При собі у нього було виявлено зброю та підроблені документи з метою приховувати свою участь в АТО.

"Оперативники спецслужби затримали дезертира в обласному центрі в одній з квартир, де він переховувався. Під час проведення обшуку в його тимчасовому приміщенні співробітники СБУ вилучили пістолет Макарова, пістолет Форт і майже чотири тисячі набоїв різного калібру. Також були виявлені підроблені печатки Міністерства оборони України, МВС і одного з райвійськкоматів. За допомогою підроблених печаток зловмисник планував виготовити нові документи, щоб приховати факт своєї участі в антитерористичній операції на боці української армії", - йдеться в повідомленні прес-центру СБУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські найманці тікають від бойовиків.

У Києві СБУ спільно з військовою прокуратурою і військовою службою правопорядку впіймали дезертира. Повідомляється, що це був не рядовий солдат, а начальник зв'язку гаубичного самохідно-артилерійського дивізіону.

Зараз ви читаєте новину «СБУ затримала дезертира, який хотів втекти до російської армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути