пʼятниця, 14 червня 2019 16:59

"Русский мир" вбиває: розповіли трагічну історію родини на Донбасі
7

14 червня бойовики обстріляли Мар'їнку
Фото: Fb/Vla Skor
14 червня бойовики обстріляли Мар'їнку
14 червня бойовики обстріляли Мар'їнку
14 червня бойовики обстріляли Мар'їнку
14 червня бойовики обстріляли Мар'їнку

Російські бандити, що іменують себе "ополченцями", вгатили сьогодні по сплячій Мар'їнці зі стволів самохідних "Гвоздик" - гаубиць калібру 122 мм. Вгатили і прожогом заховались між будинками окупованого Донецька.

Щоб їм не прилетіло від бійців ООС, прикрились мирними жителями. Пише користувач Vla Skor у Facebook.

"Цей дід просто доживав віку в будинку, який сам звів. Жив незаможно, як більшість простих мешканців. Дід був щасливий, адже побачив дітей і дочекався на онуків. Але під ранок його прийшли вбивати. Прийшли позбавити життя ті, хто понад 70 років втовкмачував у голови українців, що вони - "старші браття", - розповів він.

Чоловік 1933 року народження, його з-під уламків діставали бійці Королівської 24-ї бригади. Ворожий снаряд ледь не вкоротив життя трьом поколінням однієї родини українців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики підірвалися на власних мінах

"Зараз він у лікарні, оглухший, переламаний, спантеличений. Ні з ким не розмовляє від болю та відчаю", - пише користувач.

Від початку поточної доби ворог обстріляв позиції Об'єднаних сил двічі. Поблизу Мар'їнки бив із мінометів різних систем і стрілецької зброї. За попередніми даними, постраждали 5 цивільних людей.

Зараз ви читаєте новину «"Русский мир" вбиває: розповіли трагічну історію родини на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути