Ексклюзиви
пʼятниця, 09 березня 2018 15:31

Рубан і його господарі готували найгірший сценарій для країни - снайпер

Рубан і його господарі готували найгірший сценарій для країни - снайпер
Надія Савченко, Володимир Рубан і Дар'я Морозова у Макіївській колонії в лютому 2017 року. Відеостоп

Доброволець Олена Білозерська вражена арсеналом, який провозив у меблях із Донбасу волонтер Володимир Рубан.

"Всі знали, що Рубан був своєю людиною для бойовиків. Виявилось, що обмін полоненими був прикриттям для чогось масштабнішого. Якщо підозри СБУ виявляться правдою, то переконана, що планувався не державний переворот з метою передати владу будь-якій політичній силі, а зруйнування системи управління і наступний хаос. Це найгірший сценарій для України, якого я від початку війни боюся найбільше," - написала Олена Білозерська, снайпер Української добровольчої армії.

"Одного із подільників Рубана знаю. Це Олег Мезенцев, помічник і найближчий соратник Надії Савченко, ми з ним познайомились, коли він разом з Надією приїздив на фронт одразу після її звільнення з полону. Бажаю Рубану і таким, як він, бачити небо в клітинку, знаходячись у таких самих умовах, як наші полонені, але бажано значно довше".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рубан готував серію терактів по території України - СБУ.

Народний депутат Надія Савченко прийшла на суд, де керівнику "Офіцерського корпусу" Володимиру Рубану обирали запобіжний захід. Савченко підійшла до клітки з підозрюваним і віддала йому честь.

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука повідомив про затримання Рубана ввечері 8 березня. "Під виглядом переселенця цей "генерал" намагався провезти цілий арсенал зброї, яка була прихована в меблях", - стверджував Тука.

Зараз ви читаєте новину «Рубан і його господарі готували найгірший сценарій для країни - снайпер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути