Ексклюзиви
четвер, 06 квітня 2023 10:30

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни влаштували пекельну добу на Донеччині. Багато жертв

Росіяни влаштували пекельну добу на Донеччині. Багато жертв
На Лисичанському напрямку відбувся масований артобстріл Званівки. Фото: t.me/pavlokyrylenko_donoda

Напередодні зранку росіяни з "Ураганів" обстріляли Олексієво-Дружківку на Донеччині. Дві людини загинули та ще чотири дістали поранення.

На Волноваському напрямку Вугледар зазнав авіаудару, повідомив 6 квітня голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

"На Донецькому напрямку протягом доби відбувалися артобстріли Мар'їнки та Красногорівки, а також поодинокі обстріли Авдіївки. На Горлівському напрямку відомо про двох загиблих і ще двох поранених цивільних у Бахмуті. До тотальних руйнувань у місті додалися пошкодження дитсадка, двох приватних будинків та трьох багатоповерхівок. У Соледарській громаді пошкоджено чотири багатоквартирні будинки, два приватні будинки та крамницю в Никифорівці", – написав він.

Ще три будинки зруйновано у Васюківці. Під обстрілами опинилися також околиці Часовоярської і Торецької громад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія накрила касетними снарядами українське місто. Багато жертв (фото 18+)

На Лисичанському напрямку відбувся масований артобстріл Званівки, там пошкоджено школу, будинок культури, крамницю і понад 20 приватних будинків. У Сіверську пошкоджено будинки на двох вулицях.

Позаминулої доби росіяни вбили чотирьох жителів Донеччини та поранили ще 11. На Донецькому напрямку під обстрілами "Градів" опинився Українськ Селидівської громади.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни влаштували пекельну добу на Донеччині. Багато жертв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути