Ексклюзиви
понеділок, 16 січня 2023 09:40

Спецтема: Війна Росії проти України

"Росіяни з'їдять і це" – Гайдай розказав про черговий фейк окупантів

"Росіяни з'їдять і це" – Гайдай розказав про черговий фейк окупантів
Луганчани так і не знайшли, де в регіоні упродовж 2022 року РФ відновила 320 багатоквартирних житлових будинків. Фото: t.me/luhanskaVTSA

На Луганщині російські окупанти закрили Рубіжне слідом за Лисичанськом.

Пропаганда Росії діє. Окупанти поширили черговий фейк, повідомив 16 січня глава військової адміністрації Луганської області Сергій Гайдай. Заявили, що минулоріч відновили 320 багатоповерхівок у області.

"Можливо, для жителів Чукотки чи Бурятії вказані нижче показники здаватимуться справжнім досягненням, але не для людей з Рубіжного, Лисичанська, Сіверськодонецька чи Попасної. Луганчани так і не знайшли, де в регіоні упродовж 2022 року відновлено 320 багатоквартирних житлових будинків. Зруйновано росіянами сотні багатоповерхівок, а де ви бачили відновлені", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аналітики ISW назвали пріоритетні сценарії наступу РФ 2023 року

Крім того, зараз "відновлювальні роботи" нібито тривають на 2829 об'єктах, з яких 79 – у Сіверськодонецьку та прилеглих містах.

"Росіяни з'їдять і це. Як і історії про неіснуючі компенсації за втрачене житло. Щоправда, показово для російського телебачення їх у Сіверськодонецьку декільком особам видали. Іншим, кому вдалося розірвати коло бюрократії, – лише сертифікат на отримання житла. Куди з ним далі прямувати – не вказали. Днями стало зрозуміло, що не до Рубіжного і не до Лисичанська. Бо туди не пустять – ці міста росіяни зачинили на в'їзд та виїзд. Пропускають лише з місцевою реєстрацією", – додав Гайдай.

Російські окупанти вчора обстріляли тимчасово захоплену Каховку в Херсонській області. Таким чином ворог намагається змусити місцевих жителів Лівого берега "евакуюватися" до Росії.

Зараз ви читаєте новину «"Росіяни з'їдять і це" – Гайдай розказав про черговий фейк окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути