пʼятниця, 20 жовтня 2017 16:22

Росіяни викрили розташування "Бука", з якого збили МН17

Розкрили ще одну деталь розслідування справи Boeing МН17.

Повідомляється, що російський концерн "Алмаз-Антей" у спробі замести сліди сам заплутався.

Відповідаючи на перший запит прокуратури Нідерландів щодо ймовірного місця запуску ракети, "Алмаз-Антей" підтвердив висновки слідства про запуск ракети з району населеного пункту Сніжне. Висновки оприлюднили у звіті за жовтень 2015 року. Про повідомили "Інформаційні війська України" у Facebook.

Згодом росіяни зрозуміли, що слідство може встановити точні причини катастрофи та винних осіб. "Алмаз-Антей" змінив свою позицію щодо місця запуску ракети ЗРК БУК, назвавши "село Зарощенське".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кремлі знову заговорили про розіп'ятих хлопчиків Донбасу

Нижче подається скріншот з офіційного російськомовного буклета, опублікованого на сайті прокуратури Нідерландів у жовтні 2015 року.

"Дані "Алмаз-Антей" щодо місця запуска ракети збігаються з даними Нідерландів та України: чорним виділено визначений Нідерландами сектор, синім – "Алмаз-Антеєм", фіолетовим – визначений Україною. На цьому скріншоті ми позначили червоним село Зарощенське, на якому зараз наполягає Росія, та зеленим – точне місце запуску ракети, на яке потім вказало слідство 2016 року", - йдеться на сайті.

Автор: Інформаційні війська
  Схема зон
Схема зон
Міжнародна слідча група JIT, що розслідує загибель малайзійського Boeing 3 роки тому на Донеччині, оприлюднила новий, дев'ятий за рахунком, доказ причетності Росії до катастрофи.
Зараз ви читаєте новину «Росіяни викрили розташування "Бука", з якого збили МН17». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути