Ексклюзиви
понеділок, 05 березня 2018 09:02

"Росія модернізує армію за 2 роки" - ветеран АТО зробив прогноз по Донбасу

"Росія модернізує армію за 2 роки" - ветеран АТО зробив прогноз по Донбасу
Росія підтягнула до українських кордонів комплекси ППО та "Тополі". Фото: Вконтакте

Російські окупаційні війська на Донбасі навряд підуть у наступ найближчим часом, але українському суспільству і владі потрібно готуватися до тривалого протистояння.

Таку думку висловив волонтер, учасник АТО Мирослав Гай, передає "Обозреватель".

"Робити прогнози - це не дуже гарна справа. Всі говорять про те, що в найближчі 2-3 роки чекати повномасштабного наступу не варто, поки РФ повністю не проведе зміни в своїх збройних силах. Вони зараз переходять на повне автоматизоване управління і на це їм дають 2-3 роки. Те, що вони продовжують насичувати регіон зброєю, це видно. Вони завели до кордонів України і до Криму нові комплекси ППО, "Тополі" завели, ракети, які можуть нести ядерні заряди", - зазначив він.

Гай зазначив, що найближчим часом Москва зосередиться на дестабілізації всередині України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В зоні АТО знайшли заборонену міжнародними актами зброю

"Чого всі бояться, і в НАТО це озвучували, що нам варто очікувати соціально-політичної дестабілізації. Підірвали угорський центр. Про це попереджали, що такі дії будуть з боку спецслужб Росії", - підкреслив Гай.

Бойовики здійснили атаку через годину після початку перемир'я. Російські окупанти влаштували на Луганщині півторагодинний обстріл позицій сил АТО відразу після старту оголошеного режиму тиші.

Зараз ви читаєте новину «"Росія модернізує армію за 2 роки" - ветеран АТО зробив прогноз по Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути