вівторок, 06 лютого 2018 11:50

Російські військові постійно були на Донбасі - екс-полонений

Російські військові постійно були на Донбасі - екс-полонений
Росіяни зовсім не ховаються на Донбасі. Фото ukrainefreedom.org

Український релігієзнавець і екс-полонений Ігор Козловський заявив, що присутність російських військових була постійно з початку захоплення Донецька.

"Одразу і постійно була присутність військових із Росії. Схоже було на ефект "секрету Полішинеля", коли всі знають про росіян, але вдають, що їх немає. І зараз присутність є, там навіть ніхто і не думає приховувати, не потрібно бути заарештованим чи побувати у військах, щоб це бачити. Є люди, які не військові, а куратори різних інформаційних чи соціальних центрів, є і військові. Буряти, осетини, чеченці - точно були", - зазначив Козловський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські військові захопили російське озброєння.

Українська армія за останні кілька місяців взяла багато територій під свій контроль на окупованому російськими найманцями Донбасі. Сили АТО звільнили Травневе, Гладосове, Верхньоторецьке, Новоолександрівку і Катеринівку в Донецькій і Луганській областях.

Зараз ви читаєте новину «Російські військові постійно були на Донбасі - екс-полонений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути