Ексклюзиви
середа, 30 березня 2016 10:05

Російські чиновники повністю керують окупованим Донбасом - Bild

Російські чиновники повністю керують окупованим Донбасом - Bild
Кремль. Фото: joinfo.ua

Люди Путіна напряму управляють окупованими територіями Донбасу.

Про це йшлося в ефірі 24 каналу з посиланням на журналістське розслідування німецької газети Bild

У виданні зазначають, що отримали доступ до документів Міжвідомчої комісії РФ з надання допомоги постраждалим територіям південно-східних районів Донецької та Луганської областей від 23 жовтня 2015 року. Комісія створена в грудні 2014 року, засідання її проходять раз на два-чотири тижні. Вона фактично виконує роль адміністрації окупованого регіону, за словами джерела видання - тіньового уряду

"До складу комісії входять заступник прем'єр-міністра Росії Дмитро Козак, секретарем комісії є заступник міністра економіки РФ Сергій Назаров, а також заступник міністра фінансів РФ Леонід Горнін. За даними джерела видання, Назаров - російський політик родом з Ростовської області - є фактичним главою комісії. Він інформує одного керівника РФ Володимира Путіна - віце-прем'єра Дмитра Козака про підсумки засідань", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється також про те, що лідери бойовиків в засіданні участі не брали. Маріонеток тільки інформують про основні моменти заходу. В німецькому виданню вважають, що такий підхід є повним провалом Мінських домовленостей.

Раніше повідомлялось, що в Донецькій області почав працювати сайт з базою даних бойовиків ДНР.

Зараз ви читаєте новину «Російські чиновники повністю керують окупованим Донбасом - Bild». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути