Ексклюзиви
неділя, 25 березня 2018 10:47

Росії мало: терористка ДНР повернулась в Україну за закордонним паспортом

Росії мало: терористка ДНР повернулась в Україну за закордонним паспортом
Терористка Борозенна приїхала в Херсон за закордонним паспортом. Фото: Миротворец

У Херсоні контррозвідка затримала терористку ДНР Еліну Борозенну. Жінка намагалась оформити паспорт. Про це повідомляє ТСН.

"Молодший лейтенант міністерства нацбезпеки ДНР" приїхала до Херсону з метою зробити закордонний паспорт. "Скажімо так, він відкриває ширші можливості, спрощує процедури переміщення," - зазначила терористка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали фото Авдіївки, яку знову обстріляли бойовики

Борозенна розказала, що працювати на бойовиків ДНР її переконав чоловік Іван Борозенний. Служив у МВС України в Криму. Після окупації зрадив присягу і став агентом ФСБ.

Основною роботою цього союзу були відео, які переконували йти до лав терористів. Наприклад, до восьмого березня - "чоловіки, які воюють за Новоросію! Подаруйте своїм жінкам на 8 березня не букет квітів, а букет свіжозрізаних шевронів. Ні ріжте вуха, зрізайте шеврони!"

За словами терористки, багато бойовиків ДНР мають українські паспорти. Це підтверджує контррозвідка. Справу Борозенної будуть розглядати слідчі СБУ.

СБУ затримала двох агітаторів ЛДНР у Дніпропетровську. Поширювали в Інтернеті інформацію про невизнані республіки. Чоловіків найняли в тимчасово окупованих Донецьку і Криму. Вони представлялися співробітниками органів безпеки РФ.

Зараз ви читаєте новину «Росії мало: терористка ДНР повернулась в Україну за закордонним паспортом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути