Ексклюзиви
вівторок, 13 серпня 2019 15:28

Романа Безсмертного прибрали з "Мінська"

Романа Безсмертного прибрали з "Мінська"
Роман Безсмертний був представником України в Тристоронній контактній групі у Мінську. Президент України Володимир Зеленський призначив його на цю посаду 10 липня 2019 року. Фото: Досьє

Президент України Володимир Зеленський звільнив Романа Безсмертного з посади представника України в Тристоронній контактній групі.

Підписав відповідний указ №414 від 13 серпня 2019 року, повідомляють на сайті президента України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Перемир'я досягнуто? Досягнуто": в Офісі Зеленського розповіли про подальші плани щодо Донбасу

"На часткову зміну статті 1 указу президента України від 19 червня 2019 року №414 "Питання забезпечення представництва України у Тристоронній контактній групі" (зі зміною, внесеною Указом від 9 липня 2019 року №504) звільнити Безсмертного Романа Петровича від виконання обов'язків представляти Україну у робочій підгрупі з політичних питань Тристоронньої контактної групи", - йдеться в повідомленні.

Роман Безсмертний - український політик, державний діяч, дипломат, один із авторів Конституції України. 2015-го був уповноважений представляти Україну в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації на Донбасі. Вийшов із Мінського переговорного процесу 2016-го.10 липня президент України Володимир Зеленський повернув його до Тристоронньої контактної групи, звільнивши перед цим Олександра Моцика.

9 серпня в ефірі телеканалу АТR заявив, що після смерті українських військових на Донбасі Україна мала призупинити участь у Мінських переговорах.

Зараз ви читаєте новину «Романа Безсмертного прибрали з "Мінська"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути