четвер, 09 березня 2017 11:33

"Хлопці, ваша територія, ваші люди? Забирайте" - експерт спрогнозував дії Путіна

"Хлопці, ваша територія, ваші люди? Забирайте" - експерт спрогнозував дії Путіна
Президент Росії Володимир Путін

Президент Росії Володимир Путін зрозумів, що нав'язати виконання Мінських угод на своїх умовах йому не вдається. Тож зараз шукає інші шляхи виходу.

Про це заявив військовий експерт Олег Жданов в інтерв'ю виданню "Апостроф".

"Путін розуміє, що на тиск ззовні він не впливатиме. У Сирії переламати ситуацію на свою користь, щоб диктувати США будь-які умови і сісти з ними за стіл переговорів хоч з якимось козирем у руках, не вийшло. Найкращий друг Ердоган позбавив російське угруповання всього. Заборонив провезення через Босфор вантажів подвійного призначення. Залишив російські війська в Сирії без палива, боєприпасів і продовольства. Путін розуміє, що потрібно шукати новий спосіб і знаходить альтернативу. Зараз очільник Кремля намагатиметься "всунути" Донбас Україні. Про цей намір свідчить той факт, що Росія визнала "документи" самопроголошених республік. Зверніть увагу, на відміну від Криму, Абхазії, Осетії, Придністров'я - там видають не російські паспорти, а місцеві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Після смерті Путіна повернемо Донбас за 72 години"

Ще один факт – так звана націоналізація підприємств терористами. Кремль намагається створити щось на зразок економіки. Коли вони сформують ці два суб'єкти, саме два, "Новоросії" не буде, вони скажуть: "Хлопці, ваша територія, ваші люди? Забирайте", – прогнозує Жданов.

Мінські угоди можуть реалізувати лише після виведення російських військ і озброєння з окупованого Донбасу, заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

Зараз ви читаєте новину «"Хлопці, ваша територія, ваші люди? Забирайте" - експерт спрогнозував дії Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути