вівторок, 17 жовтня 2017 15:03

"Радіти кількості загиблих терористів неетично, але ми радіємо" - відео

"Радіти кількості загиблих терористів неетично, але ми радіємо" - відео
Терористи не прислухались до закликів "Нех@й шастать". Фото: кадр відео

Фонд "Повернись живим" опублікував відео запеклого бою між українськими військовими та російськими найманцями-бойовиками.

За повідомленням фонду, противник починає дедалі більше нахабніти.

"Не так давно колорадська гнида вирішила випробувати на міцність позиції та сталеві нерви Збройних сил. Під прикриттям щільного вогню з СПГ та мінометів терористи забажали вибити нас із двох спостережних постів, але не прислухались до закликів "Нех@й шастать"", - наголосили на офіційні сторінці фонду в Facebook.

Повідомляється, що за лічені хвилини усі опорні пункти було приведено у максимальну бойову готовність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Померла комуністка, яка збиралась на пікнік у день вшанування жертв Голодомору

"Безпілотний апарат дозволив максимально точно скорегувати вогонь у відповідь. Це змусило противника повернутись поки що ще до своєї посадки, сховавшися в зруйнованих будівлях. Але вже було пізно. Ще більш потужної відповіді з флангу вони не очікували. Результат ви бачите, радіти кількості загиблих терористів неетично, але ми радіємо", - повідомляє фонд.

Крім того, представники фонду нагадують, що нагальна потреба кожного батальйону на передовій у такому повітряному ґаджеті – понад 15 одиниць, мінімальна ціна якого 70 тис. грн.

Нагадаємо, нещодавно виявили факт розкрадання продовольчих запасів, призначених солдатам на передовій. Зібрані волонтерами продукти для бійців на "нулі" розкрадали військові офіцери.

Зараз ви читаєте новину «"Радіти кількості загиблих терористів неетично, але ми радіємо" - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути