середа, 20 листопада 2019 08:19

Намагалися вразити наших військових - збитий ворожий безпілотник здетонував

Намагалися вразити наших військових - збитий ворожий безпілотник здетонував
Фото: facebook.com/pressjfo.news

У зоні проведення операції об'єднаних сил військові збили безпілотник, який здійснював політ над українськими позиціями.

При падінні він вибухнув, повідомляє прес-служба штабу ООС.

Інцидент стався на Горлівському напрямку. У повідомленні, сказано, що безпілотник використовували російські окупаційні війська з метою уточнення побудови системи оборони і системи вогню підрозділів ООС.

Безпілотник збили зі стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нацгвардійці просунулись вперед біля Горловки

"При падінні на нежилому дворі БПЛА здетонував, що може свідчити про небезпечний вантаж, яким ворог намагався вразити наших військових", - повідомили в штабі ООС.

19 листопада збройні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню. За минулу добу окупанти обстрілювали позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно, повідомляє штаб ООС.

Зараз ви читаєте новину «Намагалися вразити наших військових - збитий ворожий безпілотник здетонував». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути