Ексклюзиви
середа, 07 березня 2018 09:35

"Правосеки змусили жінку з'їсти газету" - Геббельс пишався би пропагандою ДНР

"Правосеки змусили жінку з'їсти газету" - Геббельс пишався би пропагандою ДНР
Едуард Басурін. Фото: Poliksal.ru

Так званий заступник командувача оперативного управління терористів самопроголошеної ДНР Едуарда Басурін розповів про новий обурливий випадок:

"Бабуся загорнула тормозок у місцеву газету. Коли вони її побачили, то забрали тормозок і намагалися на вулиці спалити газету. Був сильний вітер, і вони не могли її підпалити. Вони змушували бабусю цю газету з'їсти. Люди обурилися, та слухати їх ніхто не став. Коли люди не на жарт розгнівалися, вони газету все-таки забрали, тормозок віддали, але в дуже грубій формі поводилися з пасажирами в цьому автобусі", – наголосив вождь терористів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Росіяни - це не народ, а набрід" - ТОП-10 цитат Геббельса

Басурін вкотре відзначився своїми хворими вигадками з дивною новиною про "знущання" з боку українських військових.

Він також повідомив, що представники "Правого сектора" у разі виявлення сім-карти оператора терористів "Фенікса" ламають її або пропонують заплатити "викуп". Про це повідомляє УНІАН з посиланням на ЗМІ терористів.

Акторка російського телебачення Галина Пишняк, яка раніше зображала свідка "розп'ятого хлопчика" і жертву обстрілу у Волновасі, тепер виконала роль продавчині найближчого магазину до зупинки, яку обстріляли бойовики.

Зараз ви читаєте новину «"Правосеки змусили жінку з'їсти газету" - Геббельс пишався би пропагандою ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути