середа, 20 грудня 2017 19:22

Правоохоронці впіймали інформатора терористів

 

На Луганщині Служба безпеки України затримала під час перетину лінії розмежування інформатора терористичної організації "МДБ ЛНР".

Про це повідомили у прес-центрі СБУ.

"Інформатором виявився уродженець Луганську, який проживає на підконтрольній Україні території. Він збирав інформацію для "спецслужб ЛНР". За гроші він передавав бойовикам дані про розміщення, озброєння та особовий склад підрозділів сил антитерористичної операції, дислокованих на території Луганської області", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російського агента на 12 років позбавили волі

Чоловіка впіймали на одному з пунктів пропусків. У нього вилучили засоби зв'язку та носії інформації з відомостями, які він планував передати кураторам.

В Україні спіймали російського спецагента з 20-річним стажем. Правоохоронці затримали на Черкащині російського спецагента, якого завербували ще 1996 року. Він народився в Росії в Самарськії області, тривалий час мешкає в Україні та має українське громадянство.



Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці впіймали інформатора терористів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути