вівторок, 28 листопада 2017 09:38

Після захоплення Криму їх відправили на Донбас - фото російських військових
7

Текужев Асланбі Русланович народився 14 жовтня 1987 року. Родом з м. Аргун, Чечня.
Фото: InformNapalm
Текужев з іншими російськими військовими.
Текужев додав фотографію із захопленим автомобілем «Хаммер». На ньому помітно білу смугу і знак аеромобільних військ ЗСУ.
Єпішин Євген Валерійович народився 24 квітня 1985 року. Родом з м Улан-Уде.
Російські бойовики.

Російські військові, які брали участь у захопленні Криму, згодом відправилися воювати на Донбас.

Такі дані оприлюднило міжнародне розвідувальне співтовариство InformNapalm.

"У листопаді 2017 року отримали в своє розпорядження виписки з наказів командування кількох військових частин російської армії, в яких фігурує в цілому понад 1000 військовослужбовців. Всі вони відряджалися на бойові завдання, пов'язані із захопленням українського Криму в березні 2014", - йдеться у повідомленні.

За даними розвідки, багато фігурантів з "кримських списків" були відправлені для ведення бойових дій проти України на Донбасі.

"Надаємо докази участі двох кадрових військовослужбовців 18-ї окремої мотострілкової бригади (в/ч 27777, пункт постійної дислокації Ханкала/Калиновська, з 2017 року переформована в 71-й МСП відновленої 42-ї дивізії) Південного військового округу ЗС Росії в війні проти України", - повідомляється.

Текужев Асланбі Русланович народився 14 жовтня 1987 року. Родом з м. Аргун, Чечня. У 2014 році обіймав посаду командира автомобільного відділення взводу забезпечення комендантської роти 18-ї омсбр. Військове звання у виписці з наказу за станом на 2014 рік - "старшина".

У одній із соцмереж Текужев створив альбом, у який додав фотографію із захопленим автомобілем Hummer. На ньому помітно білу смугу і знак аеромобільних військ ЗСУ.

Крім того, його дані фігурують в кримінальних справах Північно-Кавказького окружного військового суду від 10 серпня 2017 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін приготував Трампу пастку на Донбасі – The Washington Post

"Текужев визнаний винним в шахрайстві. Використовуючи своє службове становище, Текужев взяв у товариша по службі 4 000 руб., нібито для придбання акумуляторної батареї на службовий автомобіль. Однак батарею старшина так і не купив, а отримані гроші привласнив", - повідомили.

Єпішин Євген Валерійович народився 24 квітня 1985 року. Родом з м. Улан-Уде, "У 2014 році був на посаді командира комендантської роти 18-ї омсбр, в званні - "капітан". З липня 2016 року в званні "майор", в даний час служить в складі 100-ї окремої розвідувальної бригади т. зв. експериментальної в м. Моздок Північна Осетія", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що біля Покровська Донецької області СБУ затримала розвідника "республіканської гвардії" терористичної організації ДНР. "Розвідником" виявився житель Макіївки.

Зараз ви читаєте новину «Після захоплення Криму їх відправили на Донбас - фото російських військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути