Ексклюзиви
понеділок, 05 березня 2018 11:16

Показали обстріляні бойовиками будинки на Донбасі
4

Руйнування після нічних терористичних обстрілів.
Фото: Facebook
Руйнування після нічних терористичних обстрілів.
Руйнування після нічних терористичних обстрілів.
Руйнування після нічних терористичних обстрілів.

Російсько-терористичні війська в Луганській області 5 березня вночі зірвали домовленості про безстроковий режим припинення вогню.

Про це повідомили на сторінці Луганської облдержадміністрації у Facebook.

"Бойовики вели обстріл в напрямку міста Щастя з 82-мм мінометів, протитанкових гранатометів, зенітної установки і стрілецької зброї увечері 4 березня", - повідомляється.

Терористи не припинили обстріл після настання півночі, коли повинна була вступити в силу домовленість Тристоронньої контактної групи по припинення вогню.

"По позиціях українських військових поблизу села Троїцьке Попаснянського району застосовувалися 82-мм міномети і великокаліберні кулемети. В сторону міста Щастя застосовувалися 82-мм міномети, автоматичні гранатомети і стрілецьку зброю", - зазначається.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луганщина зазнала "блекауту" через буревій

До запису прикріплені фото наслідків обстрілу житлових кварталів, хоча в ОДА стверджують, що не було інформації про наслідки обстрілів.

Російські окупаційні війська на Донбасі навряд підуть у наступ найближчим часом, але українському суспільству і владі потрібно готуватися до тривалого протистояння.

Зараз ви читаєте новину «Показали обстріляні бойовиками будинки на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути