середа, 14 березня 2018 18:56

"Поки Україна воює з москалями - не заспокоюся" - добровольці привітали українців зі святом

"Поки Україна воює з москалями - не заспокоюся" - добровольці привітали українців зі святом
Украинские бойцы в День добровольца рассказали. почему взяли в руки оружие. Фото из открытых источников

Воїни із зони АТО привітали українців з Днем добровольця та розповіли, чому опинилися на передовій.

З бійцями говорив журналіст Михайло Ухман.

"Допоки наша країна воює з москалями, я не заспокоююсь і битиму їх. Тому вітаю усіх, кому не байдужа доля його країни. Хто добровільно взяв у руки зброю і не полишає її", - каже Андрій. На передовій з 2015 року, брав участь у боях за селище Піски.

"У мене є маленький син, він знає, що його тато воює, всім розказує. Я теж гордий, що маю честь боротися за цю націю. Майже кожен день: вбиті українські бійці і поранені. Кожного дня обстрілюють наші позиції. Допоки таке триває, я не покину зону бойових дій", - говорить Олег. У зоні АТО з часу боїв за селище Кримське.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Добровольці, які загинули в АТО: назвали жахливу цифру

" Чужих дітей на цій війні не має. Вони всі наші, тому, я і знаходжусь тут, щоб допомогти цим хлопчикам і дівчатам, які готові віддати останнє за нас- своє життя", - розповідає Тетяна. У зону АТО почала їздити з самого початку війни. Спершу – волонтером, потім виконувала обов'язки парамедика у ДУК.

14 березня 2014 року на полігоні в Нових Петрівцях понад 500 бійців самооборони Майдану (Народного Віче) почали підготовку до участі в боротьбі за суверенітет і територіальну цілісність України. Нині цей день присвячений бійцям добровольчих корпусів.

Зараз ви читаєте новину «"Поки Україна воює з москалями - не заспокоюся" - добровольці привітали українців зі святом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути