середа, 11 квітня 2018 23:33

Загинула ціла родина: у зоні АТО підірвалося авто з цивільними

  У машині їхали 57-річне подружжя, їхній 38-річний син та його 38-річна цивільна дружина
У машині їхали 57-річне подружжя, їхній 38-річний син та його 38-річна цивільна дружина

На Луганщині підірвався на вибуховому пристрої автомобіль "Shevrolet Niva" з місцевими мешканцями. Про це на сторінці у Facebook повідомила прес-секретар обласної поліції Тетяна Погукай.

"На самісінькій лінії розмежування так званому "нулі" в с. Піщане Станично-Луганського району підірвався автомобіль з родиною. Внаслідок підриву чотири людини загинуло", – сказано у повідомленні.

У машині їхали 57-річне подружжя, їхній 38-річний син та його 38-річна цивільна дружина. Про те, що 7 квітня родина поїхала у невідомому напрямку та не повернулася, поліцію повідомив їхній сусід. Правоохоронці вирушили на пошуки.

  У поліції кажуть: спрацювала протитанкова міна, на яку наїхало авто.
У поліції кажуть: спрацювала протитанкова міна, на яку наїхало авто.

"У ході проведення розшукових заходів, неподалік річки Сіверський Донець, безпосередньо на лінії розмежування, поліцейські виявили пошкоджений автомобіль Chevrolet Niva. Біля автомобілю виявлено чотири обвуглені трупи", – повідомила Погукай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боєць ЗСУ підірвався на снаряді, йому ампутували ногу

У поліції кажуть: спрацювала протитанкова міна, на яку наїхало авто.

На місці події працюють експерти криміналісти, вибухотехніки та співробітники слідчо-оперативної групи. Поліція кваліфікує справу за статтею "умисне вбивство, вирішується питання щодо перекваліфікації нападу на статтю "терористичний акт".

23 квітня 2017 р на фугасі підірвався автомобіль зі спостерігачами ОБСЄ. Загинув один зі співробітників патруля Спеціальної моніторингової місії організації в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Загинула ціла родина: у зоні АТО підірвалося авто з цивільними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути