Ексклюзиви
пʼятниця, 26 січня 2018 13:51

Плотницькому пророкують швидку смерть від "серцевого нападу"

Плотницькому пророкують швидку смерть від "серцевого нападу"
"Український і американський шпигун, рив тунель з Луганська до Києва" - екс-ватажку бойовиків Плотницькому пророкують швидку смерть. Фото: Антикор

Зараз активно обговорюють подальшу долю екс-ватажка терористів ЛНР Ігоря Плотницького, який нібито втік до Росії, та був заарештований в Луганську і виданий Росії за спробу "здачі" Донбасу і роботу на СБУ.

Найбільш вдалі коментарі користувачів зібрав сайт "Сегодня".

Новина про арешт Плотницького з'явилися в російському "Росбалт" з застереженням, що отримати "хоча б напівофіційне" підтвердження так і не вдалося.

"23 листопада 2017 року Ігор Плотницкий, керівник його адміністрації Ірина Тейцман, начальник охорони Євген Селіверстов і глава Державної телевізійної і радіомовної компанії ЛНР Анастасія Шуркаєва були під конвоєм доставлені на КПП "Ізварине", де були передані ФСБ РФ", - наголошується в повідомленні.

Крім того, зазначається, що затримані "утримуються під вартою на території Росії, підстави - співпраця з СБУ та спроба "здачі" Донбасу Києву. Крім того, затриманим інкримінують розтрату державних коштів, перевищення влади і посадових повноважень".

"Український шпигун і американський, і рив тунель з Луганська до Києва. А на днях помре від серцевого нападу. Наступний Захарченко на вихід", - коментує український політолог Олексій Голобуцький, передбачаючи серії "зізнань" Плотницького у всіх гріхах.

Український блогер Сергій Марченко також прокоментував "нове божевілля на оборі" терористичних ДНР та ЛНР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У терористів ДНР озвучили кількість ліквідованих за тиждень

"Виявляється, там ще в кінці листопада заарештували Плотницького і передали його ФСБ РФ. Заарештували його (тільки не падайте зі стільців) за співпрацю з СБУ і спробу "здачі" Донбасу! Все-таки, в захваті я від цих пацанів, красиво виконують! поки ж усією країною оплакуємо свого агента і тримаємо кулаки за Захарченка - хоч би і його не вивели на чисту воду ", - з гумором зазначив він.

Крім того, Марченко написав ще один пост, в якому нагадав, що ще з часів СРСР існує практика звинувачення "внутрішніх ворогів" у всіх невдачах країни, і історія з Плотницьким нагадує "повернення до традиції".

"Лідер терористів Плотницький до останнього перебував у Луганську і навіть не робив спроби втекти. Він був упевнений, що ЛНР опиниться під контролем України, але покровителі його злили", - пише російське видання "Росбалт".

Зараз ви читаєте новину «Плотницькому пророкують швидку смерть від "серцевого нападу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути