четвер, 13 грудня 2018 23:21

Підняли за тривогою: показали видовищні навчання протиповітряної оборони

Підняли за тривогою: показали видовищні навчання протиповітряної оборони
Дивізіон висунувся в визначений район, розгорнувся і відпрацював по контрольній цілі

12 грудня у районі проведення ООС відбулось тренування підрозділів зенітних ракетних військ, озброєних комплексами С-300.

Заняття відбулось за наказом Командувача об'єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва.

Задіяні сили та засоби протиповітряної оборони вдосконалювали навички та проводили злагодження чергових бойових обслуг. Зокрема, здійснювали контроль повітряного простору, пошук, розпізнавання та захоплення цілі на супроводження та її умовне знищення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Небесні очі - ЗСУ отримали новітню радіолокаційну станцію "Малахіт"

"Зенітний ракетний дивізіон був піднятий за тривогою з метою проведення тактико-стройового заняття. Такі заняття ми проводимо в зоні виконання завдань у складі об'єднаних сил досить часто. Дивізіон висунувся в визначений район, розгорнувся і відпрацював по контрольній цілі. Із завданням впорались, умовна ціль знищена. Тож небо над Маріуполем і Приморським напрямком захищене", - розповів учасник тренувань, військовий Сергій.

Бійці 24 окремої мехбригади ім. Короля Данила знищили БТР і танк умовного противника під час військових навчань НАТО і союзників Combined Resolve XI. Проходять кожні півроку в Німеччині.

Зараз ви читаєте новину «Підняли за тривогою: показали видовищні навчання протиповітряної оборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути