пʼятниця, 24 лютого 2023 16:16

Петро Порошенко під час поїздки на фронт повідомив про рішення щодо повернення 30 тисяч військовим

Автор: «Євросолідарність»
  «Євросолідарність» переконала парламент створити робочу групу, щоб повернути доплати 30 тисяч військовим – Порошенко на Донбасі
«Євросолідарність» переконала парламент створити робочу групу, щоб повернути доплати 30 тисяч військовим – Порошенко на Донбасі

Верховна Рада України за наполяганням народних депутатів з фракції "Європейська Солідарність" погодилася створити робочу групу щодо повернення доплат у 30 тисяч гривень військовим. Про це під час поїздки у Донецьку область повідомив п'ятий президент України та лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко.

Відповідне відео Петро Порошенко опублікував на власному YouTube-каналі.

Як відомо, "Європейська Солідарність" зареєструвала законопроєкт 9006, який передбачає збереження доплати у 30 тисяч гривень всім військовим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко з трибуни Ради закликав зберегти 30 тисяч гривень кожному воїну

"Ми відстояли, щоб вони повернули 30 тисяч, які вони зняли вже з лютого військовослужбовцям. Вам немає на кому економити? Ви дали 2 мільярди гривень на марафон – бо вони безкоштовно Україну любити не можуть, можуть тільки за гроші. А в солдат забирають", – обурився п'ятий Президент.

"Сьогодні вже досягнута домовленість, що зараз я повертаюся, в понеділок робимо робочу групу і за тиждень ламаємо цю позицію, і 30 тисяч для військовослужбовців повертаємо", – зазначив Порошенко.

Петро Порошенко сьогодні привіз на Донеччину допомогу для кількох бригад, які тримають східний фронт – це вантажівки DAF, мобільні лазні, "Старлінки", тисячі хімічних грілок, автомобільні шини та інше спорядження.

Зараз ви читаєте новину «Петро Порошенко під час поїздки на фронт повідомив про рішення щодо повернення 30 тисяч військовим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути