четвер, 28 грудня 2017 14:45

"Песню "Океана Ельзи" спел, приехали - мешок на голову" - звільнені розповіли про полон у бойовиків

"Песню "Океана Ельзи" спел, приехали - мешок на голову" - звільнені розповіли про полон у бойовиків
"Песню украинскую спел. Приехали, без суда и следствия забрали, мешок на голову", - розповідає мешканець Луганська про полон у терористів. Фото: Facebook

Міністерство оборони показало відео, на якому звільнені з полону бойовиків українці розповідають про перебування на окупованих територіях.

"Перші 5 хвилин інтерв'ю після обміну", - повідомляють у відомстві.

На кадрах чути вигуки "Слава Україні! Героям слава!" - так зустрічають звільнених, люди тримають у руках синьо-жовті стяги.

"Не служил, я гражданский, - розповідає мешканець Луганська. - Песню украинскую спел. Приехали, без суда и следствия забрали, мешок на голову... "Океан Ельзи". Каже збирається працювати і не шкодує, що заспівав.

"В 16-м году "приняли", начали шить всякую ерунду. Так как мы являемся ультрас "Зари" сразу - террористы, нашли видео где мы палили флаг ЛНР. Раскрутили до того, что мне дали 17 лет, а Артему - 13 годиков", - говорить інший мешканець Луганська та каже про Україну: "У нас родина одна, менять мы ее не собираемся". Планує переїхати до Києва.

"Работал в Луганском аэропорту, поддерживал украинскую армию", - ділиться ще один звільнений чоловік.

"Рік і два дні, - говорить військовий про полон. - Буду продовжувати контракт. Хочу далі служити".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики обстрілювали донецький напрямок: двоє воїнів АТО поранені

27 грудня відбувся обмін заручниками між офіційним Києвом і представниками так званих ДНР і ЛНР. Загалом звільнили 74 українців. Натомість з боку України було передано 238 осіб.

Росія анексувала Крим у березні 2014-го. Влітку того ж року збройні сили РФ почали брати пряму участь у бойових діях проти Збройних сил України на Донбасі.

Через російську агресію на Донбасі загинули понад 10 тис. українців.

Зараз ви читаєте новину «"Песню "Океана Ельзи" спел, приехали - мешок на голову" - звільнені розповіли про полон у бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути