субота, 23 грудня 2017 12:26

"Від Герко за Мачете": зворушлива історія батька, який пішов в АТО мститися за сина

"Від Герко за Мачете": зворушлива історія батька, який пішов в АТО мститися за сина
Володимир Рижак загинув в у в 2014-му. Його батько вирішив помститися за сина і теж пішов воювати. Фото: http://procherk.info

Мережу зворушила історія батька, який пішов в АТО, щоб помститися за сина. Тепер на кожному боєприпасі пише "послання" терористам.

Володимир Рижак на позивний "Мачете" був фахівцем матеріального забезпечення батальйону "Шахтарськ". Загинув 2 серпня 2014 року в бою з ДРГ терористів "ДНР" в Докучаєвську. Після трагедії батько героя в пам'ять про сина також вирішив стати солдатом української армії, пише "Український часопис".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:"Новорічне перемир'я" почалося: 22 обстріли і загиблий

Батько взяв собі позивний "Герко". Опинившись на війні, чоловік завів особливу традицію: на кожному боєприпасі, яким стріляє по російських терористах, пише: "За сина від батька", "Від Герко за Мачете".

21 грудня у районі села Кам'янка Донецької області загинув 35-річний Олексій Оріхівський. Він захищав Україну від російської агресії із 2014-го року.

Зараз ви читаєте новину «"Від Герко за Мачете": зворушлива історія батька, який пішов в АТО мститися за сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути