пʼятниця, 03 квітня 2020 07:42

Окупанти за добу здійснили 11 обстрілів, але ситуація залишається контрольованою

Окупанти за добу здійснили 11 обстрілів, але ситуація залишається контрольованою
Втрат серед українських захисників, на щастя, немає. Ситуація залишається контрольованою Фото: facebook.com/pressjfo.news

11 обстрілів позицій ООС було за попередню добу. У 6 з них застосовували заборонену Мінськими домовленостями зброю. Ефективні дії наших воїнів у відповідь вчасно припинили обстріли з боку противника.

Усі обстріли були у районі угруповання "Схід": поблизу Авдіївки, Спартака, Каштанового, Мінерального, Павлополя, Пісків, Широкіного, Богданівки, Старогнатівки.
Минулої доби втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів не було.

Окупаційні війська обстріляли наші позиції біля Новотошківського в районі угруповання "Північ".З мінометів калібру 120 мм випустили 26 мін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи обстріляли житлову багатоповерхівку

Втрат серед українських захисників, на щастя, немає. Ситуація залишається контрольованою.

У районі проведення операції Об'єднаних сил посилили заходи із запобігання поширенню коронавірусної інфекції. Про це повідомляють на сторінці ООС у Facebook. На основних блокпостах у місцях в'їзду-виїзду до Донецької та Луганської областей та найінтенсивнішого трафіку в регіоні розгорнуто понад 50 пунктів спеціального оброблення техніки.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти за добу здійснили 11 обстрілів, але ситуація залишається контрольованою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути