Ексклюзиви
субота, 09 липня 2022 08:02

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти намагалися захопити Вуглегірську ТЕС – ЗСУ їм завадили

Окупанти намагалися захопити Вуглегірську ТЕС – ЗСУ їм завадили
Штурмовими діями росіяни намагаються просунутися в районі населеного пункту Григорівка. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Слов'янському напрямку на Донеччині ворог здійснив артилерійські обстріли поблизу Дібровного, Богородичного, Адамівки, Карнаухівки та Сулигівки. На Краматорському напрямку противник обстріляв цивільну інфраструктуру в районах Григорівки, Верхньокам'янського та Краматорська.

Штурмовими діями росіяни намагаються просунутися в районі населеного пункту Григорівка. Бої тривають, повідомили вранці 9 липня в Генеральному штабі Збройних сил України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти готуються до масштабного наступу – ISW

"На Бахмутському напрямку ворожі обстріли фіксували поблизу Зайцевого, Берестового та Клинового. Ворог завдав авіаудару неподалік Спірного", – йдеться в повідомленні.

Наступальними діями окупанти намагалися встановити контроль над територією Вуглегірської ТЕС і покращити тактичне положення в районі Доломітного.

"Українські воїни не дали їм цього зробити та відкинули росіян на попередні позиції", – звітує Генштаб.

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках тривають обопільні обстріли позицій по лінії зіткнення. Ворог завдавав авіаційних ударів у районі населеного пункту Малі Щербаки.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти намагалися захопити Вуглегірську ТЕС – ЗСУ їм завадили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути