середа, 28 жовтня 2020 07:22

Окупанти гатили з гранатометів по наших позиціях

Окупанти гатили з гранатометів по наших позиціях
Ситуація у районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою українськими воїнами. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

На Донбасі впродовж минулої доби, 27 жовтня, російсько-окупаційні війська 4 рази порушили домовленості про перемир'я.

Поблизу Водяного ворог застосував автоматичний станковий гранатомет, неподалік Пісків – ручний протитанковий гранатомет. А ввечері поблизу Шумів відкривав вогонь із підствольного гранатомета. Про це повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Луганщині затримали росіянина, який незаконно перетнув кордон

"На ворожі вогневі провокації українські військовослужбовці зброю у відповідь не застосовували. Бойових втрат і поранень серед особового складу Об'єднаних сил не було", - сказано в повідомленні.

Від початку поточної доби, 28 жовтня, по всій лінії розмежування спостерігається тиша. Порушень досягнутих мирних домовленостей не зафіксовано.

СММ ОБСЄ зафіксувала у період із вечора 23 до вечора 25 жовтня 49 порушень режиму припинення вогню на Донбасі. Зокрема 39 на Донеччині й 10 – у Луганській області.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти гатили з гранатометів по наших позиціях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути