Ексклюзиви
четвер, 26 жовтня 2017 14:21

"Офіцерів" ОРДЛО судитимуть у Росії

"Офіцерів" ОРДЛО судитимуть у Росії
Судитимуть за розкрадання коштів. Фото: 5 канал

Комісія з Російської Федерації перевіряла "армійські корпуси республік" незаконних терористичних угрупувань ДНР і ЛНР.

Повідомляється, що комплексна комісія 8-ї армії Збройних сил РФ проводила перевірку стосовно нецільового використання коштів. Про це інформує координатор "інформаційного опору" Дмитро Тимчук у Facebook.

"В 1-му АК ДНР і 2-му АК ЛНР завершила свою роботу комплексна комісія 8-ї армії ЗС РФ, яку проводили в зв'язку з нецільовим використанням або розкраданням матеріальних засобів, озброєння і боєприпасів, а також низьким рівнем військової дисципліни і морально-психологічного стану особового складу", - написав Тимчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали вражаючу кількість військових, зниклих безвісти в зоні АТО

Експерт зазначив, що після перевірки розглядатимуть питання про притягнення до кримінальної відповідальності ряду командирів бригад і офіцерів штабів обох "армійських корпусів" окупаційних військ.

Бойовики на території тимчасово окупованого Донецька, Макіївки та Сніжного використовують підприємства для "модернізації" озброєння і бойової техніки. Терористи активно залучають працівників, які можуть проводити подібну роботу.

Зараз ви читаєте новину «"Офіцерів" ОРДЛО судитимуть у Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути