субота, 27 листопада 2021 02:45

Обвинувачений у справі катівні "Ізоляція" виїхав з України - адвокат

Обвинувачений у справі катівні "Ізоляція" виїхав з України - адвокат
Виїхав обвинувачений у справі "Катівні". Фото: Апостроф

Адвокат обвинуваченого у справі донецької катівні окупантів "Ізоляція" Євгена Бражникова заявив, що його клієнт виїхав із України.

"Обвинувачений у справі катівні "ДНР" "Ізоляція" Євген Бражников виїхав з України та попросив притулку у Франції. Прокуратурі про статус прохача притулку обвинуваченого не відомо, а адвокат не надав жодних документів про це", - повідомляє видання "Ґрати".

Судовий процес протягом півроку перебуває на підготовчій стадії.

У справі дев'ять потерпілих, всі вони - колишні в'язні "Ізоляції".

На суді був присутній один із потерпілих - журналіст Станіслав Асєєв. Він заявив, що процес затягується, і закликав суд вжити необхідних заходів, щоб швидше перейти до розгляду справи по суті.

"Бражников є одним із ключових обвинувачених у резонансній справі "Ізоляції", яка зараз на всю Україну звучить. Він два роки фактично вільно пересувався територією України , за винятком проміжку у півроку. Як ми бачимо з тих документів, які ще вимагають підтвердження, і за моїми особистими даними, ця людина фактично втекла та ще й вимагає якогось статусу політвʼязня чи біженця", - сказав Асєєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катів з концтабору "Ізоляція" курує ФСБ - Bellingcat

Українські спецслужби спіймали у Києві керівника донецької катівні "Ізоляція" Дениса Куликовського на прізвисько "Палич".

"Ізоляція" - тюрма бойовиків у Донецьку на території колишнього мистецького центру.

Зараз ви читаєте новину «Обвинувачений у справі катівні "Ізоляція" виїхав з України - адвокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути