Ексклюзиви
вівторок, 20 лютого 2018 04:16

ОБСЄ: Відстань між ЗСУ і бойовиками в зоні АТО скорочується

ОБСЄ: Відстань між ЗСУ і бойовиками в зоні АТО скорочується
ОБСЄ повідомила свіжу інформацію про зону АТО. Фото: Подробиці

За останній час Збройні сили України та російсько-окупаційні війська значно зменшили відстань між своїми позиціями на лінії зіткнення на Донбасі, заявив перший заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Александер Хуг.

"Факт залишається фактом, що сторони продовжують рити траншеї, фактом є те, що сторони продовжують рухатися у напрямку одна до одної ближче і ближче", - сказав він, передає Укрінформ.

За словами представника ОБСЄ, сторони утримують озброєння в невідведених для цього місцях та продовжують мінування, попри домовленості 2014 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля Докучаєвська впіймали стрільця з терористичного "Оплоту"

Раніше повідомлялося, що українських військових навчали стріляти з БТР та зенітної установки ЗУ-23-2. Заняття з вогневої підготовки проводили на полігоні в зоні АТО.

Зараз ви читаєте новину «ОБСЄ: Відстань між ЗСУ і бойовиками в зоні АТО скорочується». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути