субота, 11 березня 2017 15:23

Загострення в зоні АТО: ЗСУ готують до бою надпотужні "Урагани"

Загострення в зоні АТО: ЗСУ готують до бою надпотужні "Урагани"
Реактивна система залпового вогню "Ураган"

На Луганщині щодня вдосконалюють свою професійну майстерність військовослужбовці однієї з реактивних артилерійських бригад ЗС України.

Їхні польові табори розташовані на визначеній Мінськими угодами відстані від лінії розмежування, повідомляє Прес-група ОТУ "Луганськ".

"Ми хоча й відведені від переднього краю, але в разі загострення ситуації завжди готові висунутися в заданий район та дати належну відсіч ворогові. Українські "Урагани" - непереможні", - зазначив командир підрозділу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В окупованому Харцизьку прогримів вибух: є загиблі

На практичних заняттях військові відпрацьовують дії під час нападу диверсантів, стрільбу по умовному ворогу, зайняття позицій та інше.

Російсько-терористичні війська активізували обстріли на Донбасі. Загалом за добу 10 березня зафіксували 107 обстрілів. 9 українських військових поранено, 7 травмовано, 2 загинуло, повідомили у штабі АТО.

Зараз ви читаєте новину «Загострення в зоні АТО: ЗСУ готують до бою надпотужні "Урагани"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути