пʼятниця, 09 лютого 2018 13:13

"Обкатка танком": показали кадри з навчань українських десантників
6

Серед десантників, які проходили навчання було багато жінок. Зазначається, що військовослужбовиці діяли на рівні з чоловіками, показавши не погані результати.
Фото: ДШВ
 Українські десантники пройшли навчання із вправою «обкатка танком».
 Українські десантники пройшли навчання із вправою «обкатка танком».
 Українські десантники пройшли навчання із вправою «обкатка танком».
 Українські десантники пройшли навчання із вправою «обкатка танком».

У навчальному центрі десантно-штурмових військ для психологічної стійкості та готовності діяти в різних видах бою, відпрацьовується вправа "обкатка танком".

Про це розповідає Генеральний штаб ЗСУ.

"Під час відпрацювання даної вправи, інструкторами застосовуються різні піротехнічні засоби та холості набої, створюються умови, максимально наближені до бойових. Короткими перебіжками, десантник ховається в окоп, пропускає над собою сталевого велетня та вражає кумулятивною гранатою силове відділення бойової машини. А після вибуху гранати – необхідно автоматною чергою знищити ворожий екіпаж", - йдеться у повідомленні.

Керівник занять відзначив, що ця вправа є важливим елементом індивідуальної підготовки військовослужбовців. Адже проходячи обкатку танком, вони розвивають психологічну впевненість у власних діях та зброї під час наближення бронетехніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські "відпускники" на Донбасі не переймаються конспірацією - український генерал

Серед десантників, які проходили навчання, було багато жінок. Зазначається, що військовослужбовиці діяли нарівні з чоловіками, показавши непогані результати.

На полігоні в районі окупованого російськими найманцями-терористами Маркиного Новоазовського району проводяться масштабні навчання окупаційних військ 1-го армійського корпусу ДНР за участі "резервістів".

Зараз ви читаєте новину «"Обкатка танком": показали кадри з навчань українських десантників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути