Ексклюзиви
четвер, 05 липня 2018 16:34

Потрібна кров: у Київ прибув борт із пораненими

Потрібна кров: у Київ прибув борт із пораненими
У київський військовий госпіталь привезли поранених з війни на Донбасі / фото: Наталя Юсупова

У Київ прибув борт із пораненими військовими.

До госпіталю привезли бійців з ампутацією, кульовими і осколковими пораненнями.

"Поки весь світ дивиться футбол у Росії, наші воїни гинуть щодня від рук російських бойовиків. Немає перемир'я і немає кінця цій війні. Наші госпітальні будні однакові: п'ятий рік лікарі, медперсонал, волонтери та небайдужі громадяни допомагають нашим воїнам. Кожен день йдуть важкі операції і болюче відновлення", - повідомляє у Facebook волонтер Наталя Юсупова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 14 тис. небойових втрат: військова прокуратура озвучила сумну статистику за чотири роки

"Нам потрібна тільки найнеобхідніша їжа. З одягу - шорти, футболки, тапки, з ліків - тільки дексалгін. Це те, що потрібне кожного дня, всим іншим госпіталь забезпечує. Я прошу співгромадян не залишатися байдужими і допомагати, хто чим може. Мене завжди можна знайти в травматології з обіду. Контактний телефон - 0(67) 309 88 99. Адреса: Госпітальна, 18, метро Печерська, Київ", - пише Юсупова.

Здати кров можна в центрі крові на території госпіталю з 9:00 до 12:00.

Бойовики за добу 19 разів відкривали вогонь по українських позиціях, з яких двічі із важкого озброєння. Неспокійно було в районі населеного пункту Кримське, де ворог застосовував 82-мм міномет, озброєння БМП, гранатомети та великокаліберні кулемети, а захисники Причепилівки були обстріляні із автоматичного гранатомета.

Зараз ви читаєте новину «Потрібна кров: у Київ прибув борт із пораненими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути