неділя, 26 листопада 2017 11:58

Новий ватажок терористів продовжив справу Плотницького

Новий ватажок терористів продовжив справу Плотницького
Леонід Пасічник заявив про продовження підготовки до обміну полоненими з українською стороною Фото: Россия-Онлайн

Новий ватажок самопроголошеної "Луганської народної республіки" Леонід Пасічник заявив про продовження підготовки до обміну полоненими з українською стороною, незважаючи на відставку Ігоря Плотницького в результаті перевороту в Луганську, передають сепаратистські ЗМІ.

"На процесі обміну військовополоненими відставка Ігоря Венедиктовича Плотницького ніяк не відіб'ється. Процес йде. Керівництво МВС, Народної міліції перевірили всіх наших осіб, які затримані, перебувають на нашій території та підлягають обміну. В понеділок мені буде надано список", - зазначив Пасічник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Плотницький пішов у відставку "за станом здоров'я"

Пасічника "офіційно" затвердили ватажком ЛНР після відставки Плотницького, який прийняв це рішення нібито у зв'язку з пораненнями і контузіями після замахів. Після перевороту в Луганську його призначили уповноваженим по виконанню мінських угод.

Ватажок терористів "ДНР" Олександр Захарченко привітав зміну керівництва в "ЛНР" - Леоніда Пасічника, який замінив ватажка Ігоря Плотницького.

Зараз ви читаєте новину «Новий ватажок терористів продовжив справу Плотницького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути