Ексклюзиви
неділя, 11 лютого 2018 09:31

Ніч на Донбасі була "гаряча": окупанти гатили з мінометів і БМП

Ніч на Донбасі була "гаряча": окупанти гатили з мінометів і БМП
Окупаційні війська продовжували обстрілювати опорні пункти Збройних Сил України Фото: 112.ua

Окупаційні війська продовжували обстрілювати опорні пункти Збройних Сил України. Особливу активність агресор виявляв у темний час доби.

На Луганському напрямку, у вечірній час, противник кілька годин, з невеликими перервами, вів вогонь з 82-мм мінометів, гранатометів різних видів та великокаліберних кулеметів у районі населеного пункту Кримське, повідомляє Прес-центр штабу АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські миротворці повертаються додому із Ліберії

Міномети такого ж калібру, а також озброєння БМП, гранатомети та кулемети окупанти декілька разів застосували поблизу Світлодарська. З гранатометів і стрілецької зброї були обстріляні оборонці неподалік Новоолександрівки.

На Донецькому напрямку ворог, з мінометів калібру 82-мм, озброєння БМП та великокаліберних кулеметів, вів вогонь по позиціях українських захисників поблизу Талаківки.

Минулої доби, зафіксовано 8 порушень режиму припинення вогню. Унаслідок обстрілів жоден військовослужбовець сил АТО не постраждав.

У контрольних пунктах в'їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, у неділю зранку знаходяться 455 автомобілів. Протягом минулої доби через контрольні пункти в'їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 32,3 тисячі осіб та 4,2 тисячі транспортних засобів, зазначають прикордонники.

Для зйомок фільму "Донбас" режисера Сергія Лозниці у кількох районах Кривого Рогу розвісять прапори Новоросії.

Зараз ви читаєте новину «Ніч на Донбасі була "гаряча": окупанти гатили з мінометів і БМП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути