вівторок, 14 березня 2017 00:47

Ніяких розбитих голів: Аваков прокоментував стан затриманих блокувальників Донбасу

Ніяких розбитих голів: Аваков прокоментував стан затриманих блокувальників Донбасу

Всі затримані активісти торгової блокади Донбасу в Кривому Торці живі і здорові, а протилежна інформація у соцмережах неправдива.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у телеефірі ZIK.

"Наскільки я зараз маю інформацію: я читаю Facebook, я бачу, що багато людей там поранені, розбиті (голови. - ред.) – нічого цього не підтверджують. Всі живі, здорові, ніяких розбитих голів. Один чоловік з них виявився інвалідом, який заявив про те, що у нього діабет і йому потрібен укол. Його відвезли до лікарні і зробили укол", - сказав Аваков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Майдані протестували проти затримання блокувальників Донбасу – ЗМІ

Міністр повідомив, що "зараз ці люди перебувають у трьох сусідніх райвідділах поліції, з "ними працюють слідчі СБУ і поліції". За словами міністра, на місці виявили зброю, частина якої незаконна.

5 активістів ВО "Свобода" затримали на редуті торговельної блокади на станції Кривий Торець на Донеччині.

Водночас очевидець розповів, що на штурм редуту торгової блокади в Кривому Торці зігнали тітушок. Також там чувся постріл.

"Зранку приїхали співробітники СБУ без зброї і перевірили у всіх документи - було все мирно, спокійно, чемно. Щойно вони поїхали, розпочали силове захоплення. Бійці, ветерани та атовці намагалися чинити опір, але їх усіх побили та забрали до поліцейського відділку, щоправда, волонтерів не чіпали. Затримали близько 40 осіб", – зазначив свідок.

Зараз ви читаєте новину «Ніяких розбитих голів: Аваков прокоментував стан затриманих блокувальників Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути