вівторок, 20 грудня 2016 17:10

Назвали ім'я одного із загиблих бійців на Світлодарській дузі

Назвали ім'я одного із загиблих бійців на Світлодарській дузі

Одним із загиблих бійців на Світлодарській дузі став Радівілов Роман. Боєць загинув під час жорстоких боїв в неділю неподалік Дебальцевого. Там досі тривають перестрілки. За попередньою інформацією, прощання із загиблим бійцем відбудеться об 11:00 22 грудня в місті Дергачі Харківської області.

"Вiн одним з перших пiдняв над Харкiвщиною червоно-чорний прапор нацioнально-визвольного руху Украïни. Вiн одним з перших у складi добровольчого батальйону боровся за украïнське завтра на сході. Вiн обрав своєю професiєю захист Украïни зi зброєю в руках у складi ЗСУ! На його рiднiй Дергачiвщинi днями його поховають на Алеï слави, Героя, який на Свiтлодарськiй дузi загинув, захищаючи украïнську землю, вiд Донбасу до Закарпаття", - пише у Facebook Іван Ракіш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Світлодарській дузі у наступ пішли 3 штурмові групи бойовиків

"Цими днями на Дергачивщинi виголошено дні жалоби за героєм, братом "Гюрзою", громадянином Украïни Радівiловим Романом Юрiйовичем".

На брифінгу Міністерства оборони підтвердили дані про загибель одного військового.
Зараз ви читаєте новину «Назвали ім'я одного із загиблих бійців на Світлодарській дузі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути