Ексклюзиви
середа, 19 вересня 2018 15:26

Нагородять посмертно: розповіли про загиблих бійців

Нагородять посмертно: розповіли про загиблих бійців
Двоє українських військових загинули від розриву міни під час обстрілу терористами позицій ЗСУ. Фото: Укрінформ

Під час обстрілу терористів минулої доби на Донбасі загинули сержант Володимир Матвієнко та молодший сержант Володимир Ткачов.

Про це повідомляє прес-центр ООС у Facebook.

"Окупанти зосередили свою активність поблизу населеного пункту Луганське. Близько 23:00 ворог відкрив вогонь по позиціях Об'єднаних сил із мінометів 120 та 82 калібрів. Під час вогневого нальоту внаслідок розриву міни калібру 120 мм 2 військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення, несумісні з життям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики гатили з БМП і мінометів: є втрати

Від початку обстрілу вони вели спостереження за полем бою. За смілі та рішучі дії сержанта Матвієнка Володимира та молодшого сержанта Ткачова Володимира представлено до державних нагород посмертно", - йдеться у повідомленні.

Сергій Дрьомін, батько українського захисника Серія Дрьоміна, отримав посмертну нагороду сина. Відзнаку "Захисник Маріуполя" передав голова Національного корпусу Тернопільської області Володимир Петришин.

Зараз ви читаєте новину «Нагородять посмертно: розповіли про загиблих бійців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути