Ексклюзиви
вівторок, 21 січня 2020 14:53

На мінах ЛНР підірвався цивільний

На мінах ЛНР підірвався цивільний
Бойовики посилюють загрозу життю цивільного населення. Фото: crimea-24.com

Російські терористи ЛНР дедалі частіше облаштовують мінні поля без будь-яких попереджень. У результаті 18 січня на одному з таких полів підірвався цивільний, зазнав важких поранень.

Провокацію влаштували сапери 2-ї окремої мотострілкової бригади 2 (Луганськ) АК РФ, повідомляється у зведенні Головного управління розвідки на сайті Міноборони України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна на Донбасі: російські вбивці маскуються під місцевих

Російські окупаційні війська продовжують удосконалювати інженерне облаштування своїх позицій як углиб тимчасово окупованої території в Донецькій і Луганській областях, так і вздовж лінії зіткнення.

"Противник використовує протитанкові й протипіхотні міни, в тому числі заборонені міжнародними конвенціями, і саморобні вибухові пристрої. Зазначені дії окупантів погіршують ситуацію з безпекою і підсилюють загрозу життю цивільного населення", - йдеться в повідомленні.

Кількість втрат серед цивільного населення Донбасу упродовж 2019 року скоротилася. Проте із січня до травня минулого року втричі збільшилася кількість нападів на школи.

Зараз ви читаєте новину «На мінах ЛНР підірвався цивільний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути