середа, 14 вересня 2022 08:37

Спецтема: Війна Росії проти України

На Луганщині окупанти відключили мобільний інтернет і тікають з награбованим – Гайдай

На Луганщині окупанти відключили мобільний інтернет і тікають з награбованим – Гайдай
На окупованій території Луганщини росіяни відключили мобільний інтернет. Фото: epravda.com.ua

На окупованій території Луганщини росіяни відключили мобільний інтернет.

Пояснили, що для "підвищення обороноздатності". Тим часом загарбники продовжують вивозити награбоване у бік РФ. Про це у Telegram повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

За його словами, окупаційна влада Луганщини й далі стверджує, що нібито на території регіону "нічого загрозливого не відбувається".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відступаючи, окупанти крадуть у місцевих автомобілі й вивозять на них награбоване майно

"Тільки от про всяк випадок в області відключено мобільний Інтернет. Як пояснює місцевий оператор, це розпорядження органів окупаційної влади – для забезпечення обороноздатності і безпеки. Раніше вони на цих питаннях не акцентували уваги", – зазначив Гайдай.

Черги на пунктах пропуску вже котрий день не меншають. Так, лише на ділянці траси Старобільськ – Луганськ помітили близько трьохсот цивільних автомобілів. Переважно із державними номерними знаками Харківської області. Більшість транспортних засобів – із причепами, завантаженими награбованим майном. За кермом російські військові.

Українські військові успішно відбили атаки противника в районах Спірного, Майорська, Одрадівки, Веселої Долини, Водяного, Авдіївки, Безіменного та Новогригорівки.

Російські окупанти масово тікають з тимчасово захоплених ними територій Луганщини. Величезні черги з авто нині видно в напрямку Луганська та російського кордону.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині окупанти відключили мобільний інтернет і тікають з награбованим – Гайдай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути